Në këtë moment, Fjalor Kabyle - Anglisht ka një numër prej 8,753 fjalët në kabyle si 1,515 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 425,725 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 2,257 sot.
Tags: Fjalor Kabyle - Anglisht, Kabyle, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Kabyle, shërbimin e përkthimit Kabyle - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translatekabyle.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.1599 / 0.1498 (18)
Mbrapsht në krye